Ulasan HP Pavilion Elite HPE-175z

pavilion

HP pavilion Elite HPE-175z! Ulasan mesin ini diperlukan di sini kerana sebilangan besar anda mencari komputer pelbagai guna yang dapat membantu anda dalam pelbagai cara. Komputer ini bukan komputer murah dengan ciri minimum. Anda akan mendapat hampir semua ciri canggih di komputer ini. Sistem ini boleh dibuat khusus yang juga dapat ditingkatkan pada masa akan datang.

1] Pemproses – Mesin permainan sempurna ini dilengkapi dengan Pemproses Teras AMD Phenon DOWNLOAD EVO888 Android II x 6 yang hebat. Pemproses sangat berguna semasa anda mengendalikan perisian berat dan pelbagai tugas. Bermain permainan dalam talian dan melayari internet juga sangat pantas dengan pemproses ini.

2] Ciri utama – RAM adalah satu lagi ciri penting komputer dan untuk model ini, anda akan mendapat 8GB Memori Akses Rawak yang boleh ditingkatkan lagi menjadi 9GB pada masa akan datang. Komputer desktop ini dilengkapi dengan kapasiti penyimpanan cakera keras maksimum 1 TB yang memberi lebih banyak ruang untuk menyimpan video, audio, data dan fail anda yang lain. Pemproses Phenon II dan RAM yang meningkatkan menjadikan mesin ini sempurna untuk menguruskan aktiviti multi tasking dengan kuasa yang kurang dan kelajuan yang baik. Model HP Pavilion Elite HPE-175z berfungsi pada sistem operasi Windows 7 yang diperakui. Mesin berprestasi tinggi ini dapat berjalan selama berjam-jam tanpa gangguan.

3] Komputer siri Elite ini secara khusus ditetapkan untuk memenuhi keperluan pereka profesional dan pencinta permainan. Bermain permainan melalui kasino dalam talian telah menjadi perkara umum di setiap negara. Mesin ini sesuai untuk anda, jika anda berminat untuk bermain permainan dalam talian. Sistem ini dilengkapi dengan Media HD yang mengandungi ATI RAdeon HD 5570.

4] Sistem ini ditawarkan dengan banyak alat penting seperti Integrated Ethernet, penulis DVD, pembaca kad memori 15-dalam-satu, 1GB ATI Radeon HD 5570, papan kekunci multimedia dan lain-lain. Sistem ini menawarkan sistem bunyi yang sangat baik kerana ia dilengkapi dengan 7.1 bersepadu suara saluran. Jadi, anda akan mendapat kesan audio yang sangat baik semasa menonton filem atau bermain permainan.

5] HP Pavilion Elite HPE-175z menawarkan banyak kelebihan. Mesin ini membantu anda menstrim video, mengedit kandungan high-def, mengedit filem dan lain-lain. Anda juga boleh meningkatkan ciri mesin ini mengikut kemajuannya. Kemudahan peningkatan tersedia untuk sistem operasi anda. Andaikan, jika anda menggunakan windows 2007 dan ingin mengubahnya menjadi sistem operasi semasa, maka anda akan mendapat tawaran ini secara percuma.

Jadi, bolehkah anda meneka kos mesin kerja hebat ini? Sudah tentu tanda harga kelihatan menakutkan kerana kos mesin ini dengan ciri asas adalah sekitar $ 900. Tetapi, jika anda yakin dapat membeli mesin ini, anda boleh mengurangkan harganya dengan mudah dengan menggunakan kupon diskaun HP. Anda juga boleh mengurangkan harga sistem ini jika anda ingin memesan monitor LCD bersama dengan sistem ini. Setiap pembeli juga akan mendapat langganan percuma untuk Norton Internet Security.

Oleh itu, adalah bijak untuk membawa komputer / permainan ini, hiburan dan serbaguna ke rumah / pejabat sekiranya anda tidak terganggu untuk menghabiskan sekitar $ 1000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *