Pertandingan Bola Sepak Minggu malam Cowboys / Redskins

Pertandingan

Cowboys dan Redskins, salah satu pertandingan liga yang paling menarik, saling bertanding pada minggu kedua di pentas malam Ahad. Kedua-dua pasukan melangkah keluar pada minggu pertama dan kedua-dua pasukan akan kembali ke landasan minggu ini. Sekiranya Dallas masuk ke ruang kemenangan, ia mesti mempunyai permainan yang lebih baik daripada pemain tengah veteran Drew Bledsoe. Saya mengharapkan permainan yang lebih baik darinya kerana Cowboys seharusnya dapat memanfaatkan pemain Redskins sekunder yang kemungkinan besar tanpa keselamatan bintang Shawn Springs. Nikel Pierson Prioleau juga keluar dan benar-benar akan menjadikan pertahanan Washington tipis di tangga kedua. Terrell Owens harus dapat peluang untuk membuat permainan besar. Dia menangkap enam hantaran sejauh 80 ela dan satu gol pada gol pembuka.

Saya juga mengharapkan mega888 yang lebih baik dari Mark Brunell kerana dia kini mempunyai satu mega888 minggu lagi dengan pelanggaran baru. Pemain veteran QB selatan Paw bermain dengan baik dalam kedua kemenangan menentang saingan divisyen musim lalu. Sapuan Washington di Dallas musim lalu adalah yang pertama sejak 1995 dan kemenangannya di Dallas mengakhiri kekalahan sembilan perlawanan di Lone Star State. Bukan sahaja Mark Brunell akan meningkatkan tahap permainannya, tetapi seminggu lagi Pro Bowl akan mengalahkan Clinton Portis hampir 100 peratus. Dia mempunyai 10 kereta sejauh 39 ela di pembuka Cowboys dan adakah dia dapat berjalan dengan berkesan dalam yang satu ini dapat menentukan hasil permainan ini.

Saya juga yakin bahawa Dallas sukar mempersiapkan diri untuk melakukan kesalahan penampilan baru di Washington kerana mereka mempunyai satu juta dan satu penampilan yang berbeza. Sekiranya Brunell dapat menguasai pelanggaran baru, yang sangat berkesan ketika berada di tempat-tempat di Kansas City, Redskins dapat menjadi salah satu pelanggaran yang paling seimbang dan produktif di liga. Sekiranya tidak dapat dilakukan, kita akan membincangkan bagaimana kepelbagaian serangan mereka adalah satu kesalahan. Setelah Portis sihat, saya mengharapkan Gibbs menekankan permainannya sekali lagi.

Washington menewaskan Cowboys musim lalu dalam kedua-dua pertemuan itu dan pembuat buku memberi Redskins enam mata dari rumah kali ini. Pada akhirnya, permainan ini akan bergantung pada seberapa baik pengganti sekolah menengah Washington dapat dilakukan dan seberapa baik Washington dapat menjalankan bola sepak. Bledsoe tidak akan sempurna, jadi sebilangan pemain yang hilang di peringkat sekunder mungkin tidak akan kelihatan buruk seperti Peyton Manning di bahagian tengah. Pada pandangan pertama pertahanan Dallas harus menguasai jalannya, tetapi saya fikir anda akan melihat Clinton Portis jauh lebih sihat daripada yang kita lakukan pada minggu pertama. Saya mempunyai setiap sudut dalam pertarungan ini dan saya sangat bangga memilih pemenang malam Ahad selama ini. Saya memulakan musim dengan memanfaatkan Colts pada perlawanan malam minggu minggu pertama dan saya mempunyai minggu kedua ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *